Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012


Hyundai Veloster είναι ένα από τα νέα οχήματα της hyundai το περιμένουμε και στην Ελλάδα. Ο βασικός κινητήρας θα είναι ο  ατμοσφαιρικός 1.6 GDI που  γνωρίσαμε μέσα από το ix35. 

Ενώ η Hyundai φρόντισε για το Veloster να το εξοπλίσει με ένα turbo κινητήρα.  Που θα αποδίδει ισχύ 201ps. Θα υπάρχουν δύο είδη κιβωτίων ένα μηχανικό και ένα αυτόματο 6άρι. 

Οι επιδόσεις του νέου Hyundai Veloster Turbo δεν ανακοινώθηκαν ακόμη. Όμως στο σαλόνι του Ντιτρόιτ όπου και πραγματοποιήθηκε και η εμφάνιση της νέας έκδοσης χαρακτηρίστηκε  ως αντίπαλος με αυτοκίνητα όπως το mini cooper s

Φυσικά, έκτος του ισχυρότερου κινητήρα το Hyundai Veloster Turbo θα έχει   νέο σύστημα ανάρτησης, νέο  σύστημα διεύθυνσης και νέο  σύστημα πέδησης.Ενώ ανασχεδιασμένο θα είναι το σύστημα εξαγωγής. Υπάρχουν όμως και αισθητικές παρεμβάσης με διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών  ελαστικά Hankook Solus καθώς και τα περισσότερα αυτοκίνητα της εταιρίας βγαίνουν με hankook ελαστικά.Τα ελαστικά θα είναι διαστάσεων 215/40 καθώς και νέα δερμάτινα καθίσματα.

Το Hyundai Veloster Turbo θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις παγκόσμιες αγορές το καλοκαίρι του 2012. 



ΠΗΓΗ:[HIGH OCTAINE]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου