Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012



Hyundai Santa Fe / ix45


Το Santa Fe, το μεγάλο SUV της Hyundai παράγεται από το 2000 και έχει αποκτήσει το κοινό του, ενώ έχει πουλήσει συνολικά περί τα 2.56 εκατομμύρια μονάδες. 

Πλέον η κορεάτικη μάρκα δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να παρουσιάσει την 3η γενιά του. Το Santa Fe 2013 ή αλλιώς ix45 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση της Νέας Υόρκης σε ένα μήνα από τώρα. Επειδή όμως ένας μήνας είναι... πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εμείς σας παρουσιάζουμε τα πρώτα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai και τα οποία δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία. 

Τα πρώτα σκίτσα σε ψηφιακή μορφή αποκαλύπτουν ένα σύγχρονο σχεδιαστικά αμάξωμα, το οποίο έχει ενστερνιστεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, όπως αυτή αποτυπώνεται στα Hyundai i30 2012, Hyundai i40 και Hyundai ix35  η οποία ονομάζεται Fluidic Sculpture. Οι ακμές έχουν τον πρώτο λόγο, αφήνοντας στο παρελθόν τις καμπύλες, ενώ τα στοιχεία LED βροντοφωνάζουν παρών στα εμπρός και πίσω φώτα.

Εικόνες από το εσωτερικό του Hyundai Santa Fe / ix45 δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας, αλλά είμαστε βέβαιοι πως η αισθητική του θα ακολουθεί, όπως και το αμάξωμα, την αρχιτεκτονική σχήματος «V» και τον μπλε φωτισμό. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα της Hyundai. Για περισσότερες εικόνες, πληροφορίες και μηχανικά μέρη θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Πάντως πληροφορίες μας κάνουν λόγο για 2λιτρο μοτέρ, υπερτροφοδοτούμενο με απόδοση κοντά στους 280ps.

ΠΗΓΗ:[HIGH OCTAINE]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου