Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Kia Soul


Το Soul είναι ένα όχημα της KIA. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της κορεάτικης εταιρείας το Soul δεν αντικαθιστά κάποιο υπάρχον μοντέλο. Με διαστάσεις 4.100x1.785x1.610mm το Soul αποτελεί ένα μίνι πολυχρηστικό όχημα.

Η ιδέα που θέλησαν να ενσωματώσουν οι σχεδιαστές της KIA στο καινούργιο πρωτότυπο αφορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης του αμαξώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή. Για την ώρα δημιούργησαν τρεις διαφορετικές προτάσεις. 

Το Soul Diva αποτελεί την μοδάτη πρόταση η οποία στοχεύει στις γυναίκες. Για αυτό το λόγο πολλές από τις επιφάνειές του είναι επενδυμένες από δέρμα και αλκαντάρα, ενώ το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η πανοραμική οροφή. 

Το Soul Burner είναι η σπορτίφ εκδοχή η οποία αναμφίβολα χαρακτηρίζεται από το δράκο στο καπό. Το μαύρο χρώμα με τις κόκκινες γραμμές δημιουργεί μια αγωνιστική εικόνα η οποία συμπληρώνεται με τις επίσης μαύρες ζάντες. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ πινελιές και τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα. 

Τέλος το Soul Searcher χρησιμοποιεί ουδέτερα χρώματα προσπαθώντας να δώσει μια αίσθηση ηρεμίας στις άγριες συνθήκες που επικρατούν στις μεγαλουπόλεις. 

ΠΗΓΗ[HIGH OCTAINE]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου