Σάββατο 10 Μαρτίου 2012


Hyundai Sonata Φρεσκάρισμα


Η Hyundai προχώρησε σε μια μικρή ανανέωση για το μεσαίο της sedan στην Κορέα, η οποία μέσα στο 2012 θα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μιλάμε ουσιαστικά δηλαδή για το Hyundai Sonata του 2012 το οποίο αισθητικά δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα σε σχέση με το προ «facelift» μοντέλο. Οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στην ανασχεδιασμένη μάσκα, τους νέους εξωτερικούς καθρέπτες, τα νέα φωτιστικά σώματα πίσω, τα οποία είναι πλέον τεχνολογίας LED, καθώς και στις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.









Και στο εσωτερικό του μεσαίου οικογενειακού όμως της Hyundai δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν... ριζικές αλλαγές. Σύμφωνα με την εταιρεία η σημαντικότερη αλλαγή είναι αυτή των χρησιμοποιούμενων υλικών τα οποία είναι πιο ποιοτικά, ενώ υπάρχουν και νέες επενδύσεις. Επίσης το ντουλαπάκι στην κεντρική κονσόλα είναι πλέον κλιματιζόμενο.


 






Όσον αφορά τώρα στα μηχανικά μέρη και πάντοτε σε σχέση με την αγορά της Κορέας, να πούμε ότι το Sonata θα συνεχίσει να διατίθεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 2 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού ο οποίος αποδίδει 167 ίππους (123 kW). Η αλλαγή σε αυτό το σημείο εντοπίζεται στο ότι ο κινητήρας των 2,4 λίτρων δεν θα υπάρχει πλέον κάτω από το καπό του νέου Sonata και θα αντικατασταθεί από ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο 2 λίτρων του οποίου η ισχύς αγγίζει τους 275 ίππους (202 kW).


 



ΠΗΓΗ:[WHEELS MOTORS]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου