Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012


NEO SANTA FE

Τις πρώτες εικόνες του νέου Santa Fe έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα ανακοινώνοντας ότι η τρίτη γενιά του SUV θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο.

Έχοντας καταγράψει πωλήσεις 2,56 εκατομμυρίων μονάδων παγκοσμίως από το 2000 οπότε και πρωτοεμφανίστηκε, το νέο Santa Fe θα διατηρήσει τα ίδια διακριτικά και στην τρίτη γενιά του, υποσχόμενο να συνεχίσει να αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό SUV των Κορεατών.

Σχεδιαστικά, το νέο Santa Fe αναπροσαρμόζει το αισθητικό του αποτύπωμα σύμφωνα με το νέο κώδικα της Hyundai "Fluidic Sculpture" o οποίος στην περίπτωση του SUV, αντλεί τις επιρροές του από εικόνες της φύσης και συγκεκριμένα τη δημιουργία μιας καταιγίδας, όπως επισημαίνουν οι Κορεάτες δημιουργοί του.

Στόχος της νέας σχεδίασης είναι να αποπνέει περισσότερο δυναμισμό από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, διαθέτοντας παράλληλα μια πιο κλασική εμφάνιση με κάποια στοιχεία που να παραπέμπουν σε premium.

Πέρα από τις εξωτερικές επιφάνειες του, όπως διευκρινίζει η Hyundai η φιλοσοφία κατασκευής του νέου Santa Fe θα περιστραφεί γύρω από τρεις παραμέτρους - εκλεπτυσμένη συμπεριφορά, έξυπνο layout και πρακτικότητα- οι οποίες και θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα του.

ΠΗΓΗ:[auto.in.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου